AIK – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK återfinns på nästjumboplatsen i Allsvenskan. Hemmalaget kommer naturligtvis behöva vinna denna match, dels eftersom Gnaget möter jumboplacerade Varberg, och dels för att blåvitt besergade Häcken här i söndags. Senast blev det 1-3-förlust borta mot Norrköping, i en match där Peking var effektiva. AIK saknade heller inte chanser, men Gnaget kunde inte utnyttja dem på samma sätt som Peking gjorde.

Varberg hittas absolut längst ner i tabellen. Nio av lagets 13 förluster hittills, har varit med två eller fler mål. Senaste tiden har det runnit iväg mot lag som Mjällby och Värnamo. Laget har inte varit totalt usla som Sundsvall i fjol, men kvalitén har inte funnits där i de avgörande lägena. Nu har de åtta poäng upp till kvalplats och det är två lag de måste passera. Detta känns helt klart som en omöjlig uppgift.

Jag spelar på AIK -1,0 mål till 1,72 @ Unibet.

  • Match: AIK – Varberg
  • Spel: AIK -1,0 (AH)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar