Värnamo – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo var ganska segstartade under säsongsinledningen, men man har kommit igång ordentligt nu under senasre tid. Smålänningarna besitter, en fint balanserad trupp med kvalitet som tränare Hellberg har lyckats få ut mycket av. Lagets senast prestationer är imponerande, med tio poäng på fyra matcher. Värnamo har också två raka vinster mot topplagen Elfsborg, samt Djurgården.

Sirius ligger rätt illa till inför de avslutande omgångarna, men har fortsatt allt i egna händer. Efter mötet mot Värnamo, väntar en ödesmatch mot Degerfors på söndag. Det kan mycket väl bli säsongsavgörande för dessa lag. Senast stod laget för en rejäl urladdning då de körde över Varberg med hela 7-0 hemma på Studenternas, men det kom efter tre raka förluster som gjorde att AIK gick förbi i tabellen.

Jag spelar på Värnamo +0 (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Värnamo – Sirius
  • Spel: Värnamo +0 (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar