Sheffield W – Sunderland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sheffield Wednesday återfinns på jumboplatsen i Championship, efter åtta spelade omgångar. Klubben har bara lyckats plocka två poäng hittills. Xisco Muñoz har tagit över tränaruppdraget inför nuvarande säsong och sitter redan i skiten. Wednesday har enbart lyckats prestera fem mål framåt, vilket är sämst i Championship, och de har haft ganska stora bekymmer med att skapa farliga chanser.

Sunderland åkte på en tung förlust mot Cardiff i senaste omgången, som bröt gästernas svit på tre raka vinster. Sunderland innehar alltjämt femteplatsen i tabellen och har imponerat såhär långt. Tabellen är fortfarande så pass jämn att hela sex lag kan gå förbi dem i poäng ifall man skulle förlora nu på fredag. Men mot tabelljumbon bör de ha goda chanser att hitta tillbaka till vinnarspåret.

Jag spelar på Sunderland +0 (Asian Handicap) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Sheffield W – Sunderland
  • Spel: Sunderland +0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar