Fulham – Sunderland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fulham innehar trejdeplatsen i Championship. ”Cottagers” jagar såklart Cardiff och andraplatsen som leder direkt till Premier Leauge. Upp till Cardiff skiljer endast en poäng med två matcher kvar att spela. Hemmalaget har 18 matcher utan förluster, uppradade, varav enbart fyra slutat med oavgjorda utfall. Skulle direktplatsen inte plockas, är i alla fall känslan bra i Fulham inför ett eventuellt playoff.

Sunderlands hopp är helt över. De åkte ur förra årets Premier League och är nu ute ur Championship och det blev klart senast, när de föll med 1-2 hemma mot nästjumbon Burton. Klubben som faktiskt har sex ligatitlar, sjunker som en sten i seriesystemet och att vända på den här skutan blir säkerligen en tuff uppgift. Fulhams motivation och Sunderlands redan hopplösa sitaution talar för hemmalaget.

Jag spelar på Fulham -1,75 (Asian Handicap) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Fulham – Sunderland
  • Speltips: Fulham -1,75 (AH)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 27/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar