Värnamo – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Värnamo hittas på åttondeplatsen i Allsvenskan. Hemmalagets prestationer brukar skilja sig beronde på bortaspel, eller spel på Finnvedsvallen. På hemmaplan brukar smålänningarna ha mer kontroll och laget spelar ofta målsnåla tillställningar. Dess hemmamatcher har ett snitt på låga 1,58 mål/ligamatch den här säsongen. Nu har man också en fin form hos laget för tillfället. Dessutom är man favoriter här idag.

Norrköping är sjätteplacerade i Allsvenskan och har egentligen inte särskilt mycket att spela för. Peking har visat ett lite mer böljande spel på sistone och det har många gånger varit till deras fördel. Gästerna har inga problem med att falla djupt med laget för att sedan utnyttja omställningsspelet. Ifall de slutar runt deras nuvarande sjätteplats måste de anses som en stark säsong för Norrköping.

Jag spelar på under 2,5 mål 2,00 @ Unibet.

  • Match: Värnamo – Norrköping
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 15:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar