Täby – Vasalund

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Täby återfinns på tolfteplatsen i norrettan. Täby spelar alltså numer för att undvika nedflyttning. Lagets vårsäsong var stark, men höstssäongen har varit sämre. Laget förlorade deras senaste match, borta mot Örebro Syrianska med 4-1. Hemmalaget har därmed tre förluster på sina fem senaste matcher. Man är samtidigt enbart en poäng ovanför negativ kvalplats. Situationen är inte särkskilt positiv hos klubben.

Vasalund hade en tungare vårsäsong, men har börjat prestera under hösten. Därmed placeras laget på fjärdeplatsen i tabellen. Inför denna omgången är Vasalund enbart två poäng bakom United Nordic och har Dalkurd en poäng ovanför sig. Laget har väldigt fin bortastatistik och många fysiskt starka spelare. Det känns som att Täbys självförtroende och spets hackar just nu och att gästerna kan dra nytta av det.

Jag spelar på raka tvåan till 1,47 @ betsson.

  • Match: Täby – Vasalund
  • Spel: Vasalund (2)
  • Odds: 1,47 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 15/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar