Hammarby TFF – Täby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby använde talanglaget, till vänskapsmatchen mot Jönköping Södra under lördagen. En match där spelarna imponerade och gav samtidigt Smålandsklubben ännu mer att tänka på. Därmed förväntas ganska sega spelare i denna match mot Täby. Frågan är om Hammarby inte vilar sina nyckelspelare helt. Är samtidigt, inte säker på att Täby klarar av att handskas med HTFF på konstgräset på Kanalplan.

Täby står för motståndet i kvällens match. Gästerna har haft det tufft detta året. Spelet har inte fungerat och har svårt att få kontroll över matcherna. Nu senast mot Örebro Syrianska var det en tidsfråga innan målet skulle komma och ännu en förlust inkasserades. Det är två matcher kvar innan uppehållet och en välbehövlig vila för en tunn trupp. Båda dessa lag ligger bland de som gjort minst mål i ettan.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 2,07 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Hammarby TFF – Täby
  • Speltips: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 2,07 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar