Värnamo – Vasalund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo hade en liten formdipp precis innan uppehållet, men klubben är återigen tillbaka på vinnande spåret. Förra omgången besegrade Värnamo, guldkandidaten Helsingborg med 2-3 på bortaplan. Laget spelar en attraktiv offensiv fotboll och de fortsätter att imponera. Medan Landskrona och Värnamo har växlat upp, har dock den tredje nykomlingen Vasalund, inte haft det lika lätt.

Vasalund har inte alls fått den resa man önskat sedan uppflyttningen till Superettan. De var överlägsna i Division 1 Norra förra säsongen och vann ligan med hela sju poäng ner till tvåan Brommapojkarna. Det är jämnt nere i botten med det mesta talar för att Vasalund kommer att behöva spela för sin överlevnad den här säsongen. I skrivande stund hittas Stockholmsklubben på en 14:e plats i tabellen.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ betsson.

  • Match: Värnamo – Vasalund
  • Spel: Värnamo (1)
  • Odds: 1,87 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:00, 25/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar