Vasalund – Kungsängen

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Vasalund är hemmahörande i Division 1 Norra och under föregående säsong, tog klubben sjätteplatsen och tillhör därmed mitten/topplagen i ligan. Lagets senaste två matcher under mars månad har varit målrika, vilket matcher vanligtvis brukar vara innan själva säsongen har dragit igång. Först slog de Nyköping hemma med 4-2 och sen torskade man med 4-0 borta mot Linköping City.

Kungsängen hittas istället i Division 2 Norra Svealand. Gästerna slutade på niondeplatsen under förra säsongen efter en mycket svag avslutning med bland annat fyra raka förluster. Precis som för kvällens favoriter tillika hemmalaget, har också Kungsängen spelat många målrika matcher, vilket åtminstone kännetecknade laget under avslutningen förra säsongen.

Jag spelar på över 3,5 mål till 1,37 @ bethard.

  • Match: Vasalund – Kungsängen
  • Spel: Över 3,5 mål
  • Odds: 1,37 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:45, 7/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!