Valencia – Cadiz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valencia placeras på niondeplats i spanska högstaligan. Valencia har givetvis högre ambitioner än deras nuvarande placering. Samtidigt har spelartruppen föryngrats, vilket såklart kan påverka stabiliteten hos laget, negativt. Laget har gjort några fina insatser och det har framförallt varit i hemmaborgen. Där har de besegrat Atletico Madrid med 3-0 och Las Palmas, 1-0. Vinsten mot Atletico var mycket stark.

Cadiz hittas på trettondeplats i tabellen. En ganska förväntad placering utifrån var klubben har befunnit sig under de närmaste säsongerna. En godkänd poängproduktion, med spelet har dock inte imponerat och det är många matcher, där klubben har haft svårt att skapa något framåt. Gästerna har också en svag form och det finns inte lika goda tendenser i deras spel jämfört med Valencias.

Jag spelar på raka ettan till 1,78 @ betsson.

  • Match: Valencia – Cadiz
  • Spel: Valencia (1)
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar