Boston – Anaheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins innehar förstaplatsen i Eastern Conference, och har vunnit samtliga sex matcher. Många trodde förmodligen att deras tapp av Patrice Bergeron, Taylor Hall och David Krejci skulle påverka laget negativt. Effekten har blivit den motsatta istället. Boston inledde med två hemmasegrar och har därefter vunnit, fyra möten på bortaplan. Boston Bruins ser numera helt ostoppbara ut för tillfället.

Anaheim Ducks har inlett säsongen helt klart knackigare. I skrivande stund placeras laget i bottenskiktet av Western Conference, närmare bestämt trettondeplatsen. Anaheims ombyggnation har faktiskt visat vissa ljusglimtar, trots resultatraden. På bortaplan har de bara vunnit en av de tre matcher man spelat. Medans deras stjärnspelare har visat status, har avsaknaden av bredden visat sig väldigt tydligt.

Jag spelar på raka ettan till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Boston – Anaheim
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 01:00, 27/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar