Södertälje – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Södertälje återfinns på åttondeplatsen i tabellen. Klubben besitter många offensivt skickliga pjäser, men utdelningen har varit snål. Senast förlorade Södetälje hemma mot AIK efter 3-4 på straffar. Därmed har hemmalaget numer, tre förluster på sina fem senaste matcher. Kvällens match kommer knappast bli lättare, då laget gästas av Brynäs som har fokus på en comeback till svenska finrummet.

Brynäs beistter naturligtvis en mycket slagkraftig trupp för Hockeyallsvenskan. Målet är som bekant, att gå upp till SHL så fort som möjligt. I senaste matchen åkte gästerna dock på en förlust i toppmötet med Björklöven. Matchen slutade 0-2 och spelades hemma i Monitor ERP Arena. Dessförinnan hade Brynäs fyra raka segrar. Brynäs är ute efter revansch och jag tror inte att de förlorar två raka matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Södertälje – Brynäs
  • Spel: Brynäs (2)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar