Södertälje – AIK

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Södertälje fortsätter att plocka segrar och har gått från att vara ett bottenlag till ett lag, som spekuleras kunna utmana om SHL-plats. Formkurvan har pekat upp rejält efter höstens kräftgång. I stort sätt alla spelare har höjt sig och överträffat tidigare säsonger men även vad man presterade inledningsvis. Hemmalaget har dessutom säkrat slutspelsplats. Klubben ska vara favoriter i Hockeyallsvenskan-derbyt.

AIK har stått för en riktig fiaskosäsong, och det är få lag rent historiskt som kan mäta sig med det laget har presterar under nuvarande säsong. Totalt har man vunnit tio av 50 matcher. Domedagsrubrikerna har förföljt gästerna ända från starten fram till nu. Men det finns hopp. För två veckor sedan meddelade klubben att omtyckte tränaren Roger Melin återvänder till klubben. Gnaget lär dock få det tufft här.

Jag spelar på Södertälje -1,5 (Asian Handicap) till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Södertälje – AIK
  • Spel: Södertälje -1,5 (AH)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar