Södertälje – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Södertäljes säsong har varit turbulent, något som speglat deras spel samt poängen som inkasserats. De nyförvärv som förväntades prestera, har inte kommit upp i en förväntad nivå och dess poängkung, Brett Pollock bröt kontraktet. Också sportchef Mikael Samuelsson fick lämna hans post. På senaste tiden har man dock varit aktiv på spelarmarknaden och plockat in flera namnkunniga spelarpjäser.

Tingsryd har haft svårt att hitta en jämnhet i sitt spel den här säsongen och överlag har den småländska klubben haft svårt att hävda sig mot lagen högre upp i tabellen. Laget är inte särskilt stark sett till andra konkurrenter och med en liten plånbok är det svårt att locka spelare som på allvar kan vara skillnaden mellan vinst och förlust. Laget saknar offensiv tyngd och flera tapp från förra årets trupp har påverkat.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ ComeOn.

  • Match: Södertälje – Tingsryd
  • Spel: Södertälje (1)
  • Odds: 2,10 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar