Södertälje – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Södertälje lyckas troligtvis plocka en plats i kvalserien, men det är samtidigt väldigt jämnt i seriespelet. Toppen har nämligen dragit ifrån sakteliga, men precis bakom är det fortfarande huggsexa om sista kvalplatserna. Faktumet att tabellen är jämn, lägger också ett speciellt skimmer över matcherna som ska spelas i den regionen. Hemmalaget kommer här stärkta av segrar mot Leksand respektive Karlskrona.

Tingsryd har fått fart på formen och har sedan 23 november vunnit sju av sina nio senaste matcher. Det är ett synnerligen starkt facit och på senare tid har laget avfärdat flera tunga motståndare. Nu har laget fyra poäng upp till en rad lag, däribland Södertälje. En förlust hade inneburit att avståndet växer, medan en vinst i princip innebär att laget är ikapp. Detta är därför perfekta förutsättningar för gästerna.

Jag spelar på Tingsryd över 2 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Södertälje – Tingsryd
  • Speltips: Tingsryd Ö 2 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar