AIK – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

AIK innehar jumboplatsen i Hockeyallsvenskan. Hemmalaget har dessutom hela 18 poäng till tolfteplats och ingenmansland. Faktum är att vissa spelbolag fortfarande överskattar laget en aning, inte alls samma typ av överskattning som under hösten men det finns kvar en dos av förra året i spelbolagens bedömningar. Hemmalaget har såklart siktet på direktkvalet för tillfället, också helt förståligt.

Tingsryd har en realistisk chans att få kvala upp till SHL, men behöver ta igen sex poäng på Mora IK som just nu har den sista platsen till kvalserien. Det känns inte som att det är målsättningen med året, men att kunna ta sig dit skulle ändå vara en boost för spelarna i Tingsryd. Det här blir fjärde gången som Tingsryds tar sig an AIK Hockey under säsongen, och det har inte varit roligt för AIK hittills.

Jag spelar på Tingsryd ML till 1,89 @ betsson.

  • Match: AIK – Tingsryd
  • Spel: Tingsryd ML
  • Odds: 1,89 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar