KRIF – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Det är dags för den första matchen i kvalserien till allsvenskan och det är ett riktigt derby i den första omgången. Kallinge står som värd för Tingsryd och detta spel kommer testat med en låg insats. Känns ändå att oddsen kanske är någon punkt för högt.

Kallinge har gjort en riktigt bra säsong och har faktiskt ganska fina förutsättningar inför denna kvalserie. Truppen håller hög klass och med lite medstuds kan man mycket väl vara med och fightas om en plats till hockeyallsvenskan nästa säsong. Jag tror dock inte riktigt man räcker till då man kanske inte har den där rutinen. Man är ett väldigt stabilt spelande lag, speciellt på hemmaplan. Mansläpper in få mål och gör vad man ska framåt för att få med sig alla poängen. Under hela säsongen har man faktiskt bara förlorat två hemmamatcher vilket tyder på otrolig styrka och jämnhet. Nu låter det ju som att jag ska spela på Kallinge denna match med tanke på hur mycket beröm jag ger dem. Inget lag i den här kvalserien är dåligt utan det får nog ses som en av de bästa kvalserierna på många år. Kallinge kan mycket väl vinna premiären, men jag kommer gå mycket på oddset här då de bör vara lite jämnare än vad de har satt ut dem till.

Tingsryd har gjort en bra säsong måste jag säga. Man fick behålla många av sina stommar från förra säsongen i allsvenskan och hade en fin grund att jobba med. Den sydligaste serien sprang man hem under hösten och var tidigt klara för allettan. Väl där började spelet spöka en del. Kanske var det pressen som gjorde det? Med det laget man hade på pappret innan säsongen så var ingenting annat än att nå kvalserien godkänt. Nu är man där även om man hade ett par jobbiga hinder på vägen. Det tyder ändå på styrka att man inte lyckats spela sitt bästa spel, men ändå tagit sig så långt. Det ser jag ändå som en fördel gentemot Kallinge som förmodligen har spelat på toppen av sin förmåga under playoffet. Den här serien är tuff och skulle man inte ta sig vidare till allsvenskan så ses det inte som ett stort misslyckande. Hade man däremot inte tagit sig hit så hade det definitivt varit en fiaskosäsong för TAIF. Den här säsongen har man också mött Kallinge vid fem tillfällen och man har vunnit fyra av de matcherna. Där har man ett övertag och dessutom känns det som att laget har mer tradition än vad Kallinge har. Inte för att jag vet om det spelar någon större roll, men Tingsryd i allsvenskan skulle kännas mycket bättre än Kallinge om man tittar på klubben i helhet. Tingsryd har gjort bra insatser på slutet och man är effektiva i anfallszon. Det här spelet går inte mest ut på att jag tror att TAIF vinner utan att oddset är brutalt högt. Tingsryd har en av de bästa trupperna i hela hockeyettan och då ska man vinna minst ett av tre möten denna säsong.

Det är två jämna lag som möts och jag tycker nog att de satt TAIF-oddset någon punkt för högt denna afton. Det kommer bli en tuff match där marginalerna kommer avgöra och jag hoppas att det är Tingsryd som kommer ha dem på sin sida. Mitt spel blir därför Tingsryd att vinna under ordinarie tid till oddset 3.00. Spelet finner ni hos betsson och spelas med lillpengen på 3 units.

  • Match: Kallinge – Tingsryd
  • Speltips: Tingsryd (2)
  • Odds: 3.00 @ betsson
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 13/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar