Piteå – KRIF

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Piteå har verkligen överraskat hittills. Att man skulle vinna division 1 norra och ta sig direkt till playoff 3 var väl ingen jätteskräll. Nu tog man sig vidare även från playoffet och kvalserien till hockeyallsvenskan väntar för andra året i rad. Man var redan innan första matchen var spelad bottentippade och man kan ju inte säga att det började så bra heller. En 2-7 förlust i premiären hemma mot Vita Hästen och redan där kändes man avhängda. Det var dock en tillfällighet och efter detta har man två raka vinster mot Tingsryd respektive Troja, båda på bortaplan. Nu är man återigen hemma i Piteå igen och självklart vill man revanschera sig inför publiken med tanke på den tråkiga starten. Det är inget snack om att Piteå är ett bra lag och med lite flyt kan laget ta sig ända till hockeyallsvenskan nästa säsong. Man har flera klasspelare som skulle stå sig bra i hockeyallsvenskan och många har nog underskattat Piteå litegrann. Känslan är att man kan vinna den här matchen också, men ska man vara såpass höga favoriter som man verkligen är idag? Inte en chans. Favoriter ska man vara, men verkligen inte så stora som oddset visar. Piteå har varit kraftiga underdogs i varenda möte hittills och helt plötsligt ska man vara kraftiga favoriter. Jag köper det inte.

Kallinge/Ronneby har haft en riktigt tuff start på de tre första matcherna. Inte ett poäng hittills och en målskillnad på -8 är inget man skryter om direkt. Det känns ändå lite fel att det gått så dåligt. Årets kvalserie är enligt mig otroligt jämn och jag tror också alla kan slå alla. Man stod emot bra uppe i Umeå mot Björklöven för en dryg vecka sedan och man ska kunna göra det denna match också. Idag måste man vinna annars är det verkligen kört. Jag tror dock inte att man känner någon större press utan kan nog spela ganska avslappnat. På pappret har man varit ett av söderseriens bästa lag i ett par säsonger nu och som man spelat iår så ska man inte vara så stora underdogs som man är idag. Kallinge har ett grymt försvarsspel och en målvakt som är mycket bra. Det är alltid det man kan falla tillbaka på i jobbiga stunder. Offensiven är det som varit problemet hittills och skulle man få igång den till den här matchen så har man goda chanser att ta sina första poäng. Senast gjorde man det riktigt bra mot Vita Hästen, men pucken ville bara inte in. Hade jag varit tvungen att välja det lag innan säsongen skulle haft störst chanser att ta sig upp mellan Piteå och Kallinge så hade jag nog ganska lätt valt det sistnämnda. Man har ett namnkunnigt lag och har fina chanser till att vinna idag. Vi spelar mycket pågrund av höga oddset, inte för att jag tror att dom ska vinna, utan för att de har bättre chanser än oddset visar.

Det är kvalserien och varje match är tuff och varje match kommer vara jämn förhoppningsvis. Kallinge är ett hårt jobbande lag med en bra defensiv. Jag tror det kommer bli jämnt och att KRIF har alla möjligheter till att plocka minst två poäng häruppe. Mitt spel blir Kallinge /Ronneby ML till det höga oddset 3.20 hos bet365. Insatsen blir låga 3 units. Spelet inkluderar även övertid/straffar. Kom ihåg att vi spelar mycket pågrund av ett brutalt högt odds.

  • Match: Piteå – Kallinge/Ronneby
  • Speltips: Kallinge/Ronneby ML
  • Odds: 3.20 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 21/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar