Halmstad – KRIF

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ikväll är det dags för den sista matchen i omgång tre av den södra fortsättningsserien. Halmstad tar emot ett Kallinge/Ronneby som har underpresterat under hela säsongen mer eller mindre. Ska detta inte bli mer fiasko än vad det redan är så är det dags att man tar tag i det nu.
Den södra fortsättningsserien kommer ganska väntat att bli väldigt jämn. Det finns ett par lag som sticker ut i mina ögon och det finns några som är lite sämre, men som fortfarande har kapacitet att störa alla lag. Halmstad är väl ett av de lagen som mycket väl kan knipa en av de två platserna längst upp i serien. Man har startat bra och har en vinst samt en förlust. Vinsten kom borta mot Nybro och det är starkt. Nybro är ett av seriens vassaste lag och är svåra att spela mot på bortais. Hemma fick man stryk mot Helsingborg med 2-1 efter en jämn match. Idag är det återigen en viktig match när seriefavoriten Kallinge kommer på besök. På pappret ska man självklart kunna slå Kallinge i sen sån här match, men grundkapaciteten är högre hos KRIF. Det ska den vara. Halmstad har ett par vassa spelare och det kommer bli jämnt. Känslan är dock att man blir besegrade idag. Dessutom har Kallinge vunnit båda säsongens möten rättvist.

Kallinge har varit säsongens stora flopp i hockeyettan iår. Man var hela 14 poäng bakom fjärdeplatsen och det får ses som ett stort fiasko med tanke vilka ambitioner klubben har. Det var också första gången man missade allettan sedan man tog klivet upp i division ett. Fast ser man på helheten och vilka de har mött iår så är det en otroligt tuff serie. De fyra lagen som tog sig till allettan är lag som alla kommer vara med in i det sista när det gäller kampen om platserna till sista kvalserien. Dock har Kallinge ett riktigt bra lag på pappret och ingen skulle tycka det var konstigt om man hade slagit sig in bland topp fyra i södra hockeyettan. Nu gör man ett nytt försök och jagar en av två platser som kan ta dem till ett allsvenskt kval. Den platsen ska man bara ha och då är det vinst som gäller idag. Nu har man ändå rört om lite både på tränarsidan och även fått in lite nya gubbar i truppen. Man har en kanadick på tryout som sett lovande ut och kan bli en tillgång, Kellan Tochkin. Dessutom har Alexander Eriksson gjort comeback i klubben efter en halv säsong i Frankrike. Man är stabila bakåt och har varit ett av de bästa lagen defensivt under många säsonger. Den här säsongen har man haft lite problem med målskyttet, men potentialen finns verkligen. Jag tror på Kallinge idag.

Det kommer garanterat bli jämnt och säkert små marginaler som kommer att avgöra. Jag håller ner insatsen litegrann, men tycker helt klart att Kallinge ska vara det lag som har störst chans att vinna idag. Mitt spel kommer alltså att bli Kallinge/Ronneby ML till oddset 1.76 hos Unibet. Insatsen kommer att stanna på 4 units.

  • Match: Halmstad – KRIF
  • Speltips: Kallinge/Ronneby ML
  • Odds: 1.76 @ Unibet
  • Inats: 4/10 units
  • Spelstopp: 5/1, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar