Halmstad – Tranås

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Halmstad är laget som öppnat spelmässigt bäst efter juluppehållet. Hammers har varit effektiva framåt och efter de tre första matcherna har laget plockat sju poäng. Halmtad slutade sist i grundserien. Ganska märkligt, jag tycker inte alls att laget har varit så dåligt under säsongen som grundserien visat.

Tranås kom på plats sex i grundserien och hamnade precis under strecket till allettan. Starten av fortsättningsserien har väl inte varit superbra heller kanske även om det har resulterat i två vinster, varav en efter förlängning. Laget har inte riktigt lyckas prestera på den nivå som dem borde kunna göra.

Jag spelar på 1x till 1,97 @ NordicBet.

  • Match: Halmstad – Tranås
  • Speltips: 1X
  • Odds: 1,97 @ NordicBet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!