Halmstad – Tranås

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Halmstad är laget som öppnat spelmässigt bäst efter juluppehållet. Hammers har varit effektiva framåt och efter de tre första matcherna har laget plockat sju poäng. Halmtad slutade sist i grundserien. Ganska märkligt, jag tycker inte alls att laget har varit så dåligt under säsongen som grundserien visat.

Tranås kom på plats sex i grundserien och hamnade precis under strecket till allettan. Starten av fortsättningsserien har väl inte varit superbra heller kanske även om det har resulterat i två vinster, varav en efter förlängning. Laget har inte riktigt lyckas prestera på den nivå som dem borde kunna göra.

Jag spelar på 1x till 1,97 @ NordicBet.

  • Match: Halmstad – Tranås
  • Speltips: 1X
  • Odds: 1,97 @ NordicBet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar