Tingsryd – AIK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tingsryd placerar sig på åttondeplatsen i HockeyAllsvenskan och därmed den sista playoff-platsen. Dem har i dagsläget, hela fem poäng till godo på niondeplacerade Almtuna. Tingsryd kan dessutom etablera sig som ett kvalserielag vid trepoängare ikväll. Det absoluta mest rättvisa sättet att jämföra kvällens motståndare, är att se på tabellen. Det skiljer inte många placeringar, men det gör spelarkvalitén.

AIK är jumboplacerade efter 29 spelade omgångar och har en målskillnad på -50 och har hela sju poäng upp till säker mark. Det är talande för hur svag gästande 08:ornas säsong har varit. Nu ska det sägas att bortalaget sett aningen starkare ut på slutet och att det kanske finns hopp, men spelet på bortaplan under hela hösten gör att jag inte kan se gnagargänget som annat än en klar underdog här.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betsson.

  • Match: Tingsryd – AIK
  • Spel: Tingsryd (1)
  • Odds: 1,83 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!