Tingsryd – Västerås

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tingsryd har imponerat stort under nuvarande säsong och motbevisat experterna. Smålänningarna var inför serien tippade att kämpa i botten av tabellen med tanke på truppen, Tingsryd hade på pappret vid ligastart. Men det är några fascinerande lyft vissa spelare har gjort under hösten och vintern. Tingsryd producerar mål och det är naturligtvis imponerande att se spelarnas utveckling.

Västerås säsong har varit upp och ner. Inför söndagen har VIK tre raka förluster och spelmässigt har de haft stora problem den senaste tiden. Det här laget saknar spelare som kan göra skillnad och tilltänkta toppspelare som Sebastian Benker, Marcus Bergman och Lukas Zetterberg är väldigt osynliga. Innan jul värvade man Steven Iacobellis som skulle lösa centerkrisen. Istället har han passat bäst på en kant.

Jag spelar på Tingsryd Draw No Bet till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Tingsryd – Västerås
  • Spel: Tingsryd DnB
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/1
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!