Tingsryd – Vimmerby

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Det är dags för den sista omgången innan man har spelat halva serien av Allettan Södra. Krislaget Tingsryd tar emot Vimmerby hemma i Nelson Garden där otroligt viktiga poäng står på spel.

Tingsryd var höstsäsongens stora gigant i hela hockeyettan. Man fullständigt körde över motståndet och lekte hem F-serien hur enkelt som helst. De sista veckorna innan juluppehållet varvade laget ner rejält och spelet kanske inte stämde fullt ut, men man vann fortfarande sina matcher. Redan innan säsongen kändes TAIF som ett lag som mer eller mindre var ”klara” för kvalserien i hockeyallsvenskan med tanke på att man fått behålla stor del av sin trupp från hockeyallsvenskan. Höstsäsongen sa heller inget annat. Nu har man i starten av allettan fått en riktigt tung start och det kan visa sig bli ett fiasko om man inte tar tag i det snart. Nu vann man senaste matchen med 5-4 efter straffar i derbyt borta mot Mörrum. En match som man spelmässigt inte hade sin bästa dag, men ändå vinner. Det är just det att man spelat såpass dåligt hittills som är en av mina stora anledningar idag. Man har ett av seriens bästa lag på pappret och det känns som att det är en tidsfråga innan det vänder. Det måste verkligen vända snart och dagens match är mer eller mindre än måstematch för hemmalaget. På hemmaplan har man varit en maktfaktor hela säsongen och man bör ha fin chans idag. Får dessutom tillbaka två viktiga kuggar från skada, Markus Persson och Jens Holmström som båda varit tongivande hela säsongen.

Vimmerby har varit en överraskning denna säsong. Eller, inte överraskning, men det har varit lite oväntat att man gått såpass bra som man gjort. Ett bra lag har man definitivt och lånen från Västerås i Markus Kinisijärvi och Kevin Weiskog har varit två klart positiva kort sen de kom till laget. Senast fick man stryk av Vita Hästen på hemmaplan med 6-5 efter att ha bjudit en hel del mål. Idag har man återigen en viktig match mot ett topplag och det kommer garanterat bli tufft. Mitt tips idag går inte ut på att Vimmerby är ett mycket sämre lag utan att Tingsryd bör ha en sån fruktansvärd desperation i kroppen. VH är ett grymt bra lag som spelar med hög fart, lite likt Tingsryd kanske tillochmed. Björn Jonason saknas fortfarande för Vimmerby och det har varit ett stort tapp då normalt sett förstafemman med Jakob Karlsson och Alexander Holmberg inte nått upp till sin normala kapacitet. Hemmaplan och desperationen hos Tingsryd sätter jag som avgörande här. VH är ett bra lag, men Tingsryd måste verkligen vinna idag om de ska ha nån chans i fortsättningen. Potentialen finns och jag tror man hittar den idag. Mitt spel blir Tingsryd att vinna under ordinarie tid till oddset 1.80 hos bet365. Insatsen blir medel och 5 units. Det gäller att a lite känsla och det hoppas jag att jag har idag.

  • Match: Tingsryd – Vimmerby
  • Speltips: Tingsryd (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19/1, 16.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar