Nyköping – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Det blir en riktigt spännande fredag när playoff 3 kommer gå in på sin andra match. Nyköping förlorade första matchen nere i Tingsryd och söker nu revansch på hemmais där man är riktigt starka. Kommer det räcka  för att tvinga fram en tredje och avgörande match?

Nyköping har verkligen en måstematch denna fredagskväll. Matchen i onsdags var jämn rakt igenom och med lite tur kunde även Nyköping tagit hem den första drabbningen. Nu måste man dock vinna i två raka matcher om laget fortfarande ska ha en chans att få kvala uppåt. Potentialen har man verkligen och om man ska klara av det så är det den offensiva biten som måste funka bättre än den gjorde i onsdags. Offensivt sett så är man normalt sett ett av de bästa lagen i hela hockeyettan. Man har flertalet spelare som producerat massvis på den här nivån tidigare. Henrik Höglund, Niklas Bröms, Daniel Despotovic, Johan Erkgärds och det går att nämna många till. På backsidan har man även där ett gäng duktiga lirare som Martin Backholm, som inför den här säsongen kom från Åkers. Man har även plockat in Kenny Källström inför detta playoff. Nyköping är starka hemma och ska man vinna idag så tror jag det kan krävas ett antal mål. Offensivt ska man vara ett av hockeyettans bästa lag och hemma är man alltid ett stort hot offensivt oavsett vilka som står på andra sidan. Räknar också med att Nyköping kommer chansa hejvilt vid underläge och ta ut målvakten tidigt.

Tingsryd har råd att förlora en match, men ändå ta sig vidare. Självklart kommer de gå för vinst och ska man vinna så kommer det behövas ett par kassar även här. Nyköping är riktigt bra på hemmaplan och här vinner man ingen 2-1 match utan man måste nog upp i 3-5 mål för att gå segrande ur den här striden. Första matchen slutade 5-2 för TAIF och jag tror det kan dra iväg över dagens lina igen. Dels för att Nyköping är brutalt starka offensivt och dels för att jag tror det kommer chansas lite. Tingsryd är även dom riktigt effektiva när de får lägen och deras offensiv skrämmer även den. Jag tror vi spräcker linan ännu en gång. Det är två offensivt skickliga lag som möts och det kommer krävas att par mål för att vinna matchen. Bra offensiv och samt att det kan chansas en hel del i den sista perioden är mina stora anledningar idag. Mitt spel idag blir över 5.5 mål till oddset 1.75 hos Svenska Spel. Insatsen blir denna gång 5 units.

  • Match: Nyköping – Tingsryd
  • Speltips: Över 5.5 mål
  • Odds: 1.75 @ Svenska Spel
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 7/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar