Västerås – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västerås åkte på förlust mot Leksand på bortaplan i den förra omgången, laget förlorade med 4-3. Förlusten innebar att segersviten på två raka matcher tog slut och Västerås tappade en placering i tabellen. Laget ramlade ner till en fjärdeplats efter tjugofyra omgångar och står på fyrtiofyra poäng. Hemmalaget har vunnit tio av sina första tolv hemmamatcher och besegrade Pantern med 3-2 i sin senaste hemmamatch. Med tjugonio poäng inspelade på hemmaplan är Västerås Hockeyallsvenskans tredje bästa hemmalag.

Tingsryd som är nykomlingar och en överraskning så här långt toppar oväntat nog Hockeyallsvenskan. Laget gör det i överlägsen stil och efter vändningen mot Oskarshamn på bortaplan senast till seger 4-1, har laget nu sju raka segrar och vunnit tio av sina elva senaste matcher. Totalt har Tingsryd spelat ihop femtiofyra poäng efter tjugofem omgångar och leder serien fem poäng före tvåan AIK. TAIF är inte bara Hockeyallsvenskans serieledare, utan även seriens bästa bortalag (åtta segrar och fyra förluster).

Västerås är ett av seriens och Sveriges bästa hemmalag. Man föll tungt mot Leksand sist och laget är fulla av revansch och är bättre än vad tabellen visar. Jag spelar på hemmaseger till 1,92 @ Nordicbet.

  • Match: Västerås – Tingsryd
  • Speltips: Västerås (1)
  • Odds: 1,92 @ Nordicbet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 27/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar