Huddinge – Nyköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Huddinge fortsätter att trampa vidare i förlustspåret och för tillfället kämpar man om överlevnad, medan vi på andra sidan har ett Nyköping som visat sig vara svårslagna i år och endast dragit på sig en förlust. Jag blir lite förvånad när jag ser oddsen till matchen och väljer därmed att plocka ett fint spel som lockar. Häng med!

Att inleda en säsong med ett facit på 1-1-7 är inte någon höjdare och spelarna och tränare i Huddinge bör verkligen ställa sig en funderare på vad som går så fel. Man radar upp förluster och defensiven håller inte nivå då man släpper in alldeles för enkla mål, samtidigt som man inte producerar något värst framåt. På sistone har det dock sett lite bättre ut och senast kunde man krigade till sig ett oavgjort resultat mot Brage, 0-0. Innan det åkte man på stor torsk mot Luleå och så har det varit hela säsongen. Idag ställs man mot ett Nyköping som visat på det bästa försvarsspelet i serien och jag blir förvånad om man ens lyckas näta. Avslag!

Över till Bissarna som sticker ut från mängden, kan man säga. Man ligger i mitten av tabellen med ett facit på 3-5-1 och förlorar sällan matcher. På detta har man en målskillnad på endast 11-7 vilket är unikt då man varken producerar mycket mål, men samtidigt knappt släpper något. Hittills har man visat på en organiserad och strikt fotboll vilket lönat sig och jag väntar bara på att detta lag ska klättra. Senast slog man Motala med 2-1 och idag tror jag en ny fin vinst kommer mot svaga Huddinge.
Så vad blir mitt lir? Då spelbolagen inte anser Nyköping som storfavoriter, vilket dem är i mina ögon, bjuds vi på ett odds på 1,85 hos expekt. Det måste jag bara plocka och gör det med en insats på medel!

  • Match: Huddinge IF – Nyköping BIS
  • Spel: Nyköping BIS rak vinst
  • Odds: 1.85 @ expekt
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar