Akropolis – Huddinge

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Huddinge har tagit två vinster på de tre senaste matcherna. Senast 3-2 hemma mot Piteå och för tre matcher sedan 4-2 hemma mot Forward. Som man märker plockar man endast poäng på hemmaplan vilket även det, självklart, blir en nackdel då man idag gästar.Man gästar inte vilket motstånd som helst utan formtoppade Akropolis som inte bara placerar sig högt upp utan även erhåller sjuk form. Man ligger näst sist av en anledning och det att man inte är tillräckligt bra helt enkelt.

Akropolis går som tåget i år. Man placerar sig på en tredjeplats med hela 25 inspelade poäng och ett facit på 7-4-2. Värt att nämna är att man är det laget som släppt in minst mål i hela serien, och endast 9 insläppta på 13 spelade matcher är otroligt bra. Man har mycket god chans att knipa en superettan plats utifall man fortsätter på detta spår. Senast fick man med sig ett oavgjort resultat mot Umeå på bortaplan, 1-1. Och innan det hade man hela fyra raka vinster.

Akropolis står i ett så pass lågt odds, att jag väljer att spela 1/1 leda halvtid, vinna fulltid, ger ett odds på 1,90. Den linan bör man lösa på hemmaplan och jag höjer insatsen till strax över medel!

  • Match: Akropolis IF – Huddinge IF
  • Spel: Akropolis 1/1
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar