Helsingborg – Brage

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg hittas på negativ kvalplats, närmare bestämt trettondeplatsen i serien. Inför dagens match, återstår endast två omgångar, och hemmalaget är naturligtvis i stort behov av poäng för att undvika kval eller nedflyttning. Vid seger har de goda möjligheter att gå förbi både J-Södra samt Örebro eller någon av lagen. Helsinborg kryssade nu senast mot Trelleborg på Vångavallen.

Brage innehar sjundeplatsen med åtta poäng ner till Helsinborg på negativa kvalplatsen, samt 14 poäng till Utsikten på kvalplats till Allsvenskan. Därmed har gästerna ingenting att spela för, förutom en bättre tabellplacering. Senast kommer gästerna från en 1-0-förlust borta mot Öster. Dessförinnan rade man upp tre raka segrar. Men eftersom de redan har säkrat kontraktet, lär motivationen saknas här.

Jag spelar på Helsingborg +0 (Asian Handicap) till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – Brage
  • Speltips: Helsingborg +0 (AH)
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 4/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar