Fiorentina – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina imponerande under sina inledande matcher av nuvarande säsong, men har börjat stagnera under senaste perioden. Efter senaste landslagsuppehållet har Fiorentina förlorat båda sina två spelade matcher. Dessutom har laget misslyckats med att göra mål i båda dessa mötena. Att Fiorentina hittas på sjätteplats med 17 poäng efter tio matcher, får dock sägas vara klart godkänt.

Juventus har stått för stark säsongsinledning och placeras i skrivande stund på andraplatsen. Juventus kommer från tre raka segrar i ligaspelet, där det som många gånger under säsongen varit väldigt solida bakåt. Senast i hemmamötet mot Hellas Verona höll Juventus återigen nollan och det för sjätte gången under säsongen. Gästerna kommer såklart gå för seger i kvällens match.

Jag spelar på Juventus +0 (Asian Handicap) till 1,97 @ bet365

  • Match: Fiorentina – Juventus
  • Speltips: Juventus +0 (AH)
  • Odds: 1,97 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar