Juventus – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Juventus är ordentligt ifrågasatta under denna säsongen. Hemmalaget är vinstlösa i tre raka ligamöten. Här gäller enbart seger i denna matchen och hemmalaget ska vara favoriter trots negativ form. Laget är nu pressade och behöver studsa tillbaka. Juventus besegrade Zenit, med 4-2 under veckans Champions League-spel. Segern var enormt viktigt och Juventus bör såklart bygga vidare på detta idag.

Fiorentina har spelat en väldigt fin fotboll under inledningen med nya tränaren Vincenzo Italiano. Laget har dessutom en av Europas hetaste anfallare, Dušan Vlahović som leder laget. Senast vann de mycket komfortabelt hemma mot Spezia. Trots segern senast har Fiorentina förlorat tre av deras fem senaste matcher. Fiorentina har även haft svårt mot det så kallade topplagen under säsongen hittills.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betsafe.

  • Match: Juventus – Fiorentina
  • Speltips: Juventus (1)
  • Odds: 1,70 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 5/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!