Boston – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins innehar förstaplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget ser väldigt starka ut och särskilt har klubben imponerat på hemmaplan. Laget har vunnit fem av deras sex matcher på hemmaplan och är dessutom, obesegrade efter ordinarie tid. Dem enda som lyckats besegra Boston på i TD Garden är formstarka Anaheim som lyckades med denna bedrift, efter förlängning.

New York Islanders placerar sig på niondeplatsen i Eastern Conference. Samtidigt som Boston är starka på hemmaplan, har Islanders haft det tuffare på bortaplan. Klubben har förlorat fyra av sina sex senaste bortamatcher och kommer dessutom till nattens match med två raka förluster i bagaget. Boston trivs att möta Islanders. I inbördes möten har Boston vunnit sju av de nio senaste hemmamatcherna.

Jag spelar på Boston Draw No Bet till 1,74 @ bet365.

  • Match: Boston – NY Islanders
  • Speltips: Boston DnB
  • Odds: 1,74 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 10/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar