Boston – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins satte NHL-rekord i antal raka hemmasegrar, när Boston inkasserade tolfte raka segern i TD Garden. Det efter 3-2 i förlängning mot Carolina Hurricanes, under lördagsnatten. Boston är därmed fortsatt obesegrade på hemmais samt har resultatraden 12-0-0. Detta innebär att klubben har vunnit 18 av 21 matcher under denna säsongen. Boston placerar sig på andraplats i Eastern Conference.

Tampa Bay Lightning gick även dem segrande nu senast. Steven Stamkos gjorde mål efter 2:44 spelade av förlängningen och bidrog med tre poäng för att ge sitt Tampa Bay Lightning en 6-5-seger över Buffalo Sabres i KeyBank Center under natten till tisdag. Formen har Tampa hittat. men i det här läget när de spelar för andra dagen i rad, mot ett lag som Boston, gör att jag tror det kommer bli svårt för dem.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Boston – Tampa Bay
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar