Tampa Bay – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tampa Bay Lightning har en komfortabel ledning i den här matchserien, mellan två giganter i världens ishockey sett till de senaste säsongerna. Två senaste matcherna har Tampa Bay, dominerat fullständigt i matchserien. Gästerna tog ledningen med 1-0 i matcher och sedan kom den centrala matchen. Tampa lyckades vända steken och inkasserade en seger efter förlängning. Därefter övertygelse i spelet.

Boston Bruins bör lösa en seger till i denna matchserie eftersom att man nu spelar för sin överlevnad. En förlust till och säsongen är över, det tror jag inte stjärnspelarna kommer att tillåta utan jag förväntar mig en bättre prestation av Boston nu än de senaste två matcherna. Man har också spelare för att vinna matcher. Förstakedjan med Brad Marchand, Patrice Bergeron och David Pastrnak kan vara fenomenala.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,62 @ Svenska Spel.

  • Match: Tampa Bay – Boston
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,62 @ Svenska Spel
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 1/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar