Montreal – Vegas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Montreal Canadiens placeras på elfteplats i Eastern Conference. Canadiens har två raka förluster. I den senaste matchen, torskade Montreal mot Calgary Flames (1-2) i Bell Centre. Dock gjorde Flames-målisen Jacob Markström en suverän insats med 34 räddningar. De har inte producerat särskilt många mål i deras senaste matcher. Montreal kan givetvis få stora svårigheter här inatt.

Vegas Golden Knigts innehar andraplatsen i Western Conference. Gästerna är inte speciellt formstarka för tillfället med tre förluster på dess senaste fem matcher. Senast förlorade gästerna mot Washington Capitals på bortaplan med 3-0. Trots formsvackan är naturligtvis Vegas en av de stora kandidaterna till att lyfta Stanley Cup-bucklan. Nämnvärt är att Vegas har vunnit fem raka matcher mot Montreal.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Montreal – Vegas
  • Speltips: Vegas (2)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 17/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar