Calgary – Montreal

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames inkasserade två raka segrar mot Minnesota Wild. Den senaste vann hemmalaget med 5-1 i Xcel Energy Center, under onsdagsnatten. Jacob Markström räddade 32 skott när Flames besegrade Minnesota med 7-3, under söndagsnatten. Laget har resultatraden 32-14-6 för säsongen, och har vunnit tolv av de 13 senaste matcherna. Dess tio matcher långa segersvit tog ett slut mot Vancouver Canucks.

Montreal Canadiens fick se sin fem matcher långa segersvit ta ett slut efter en 8-4-förlust mot Winnipeg Jets i Canada Life Centre under natten till onsdag. Mark Scheifele gjorde två mål och en assist, och lagets målvakt Connor Hellebuyck räddade 31 skott. Pierre-Luc Dubois stod för ett mål och två assist, och Kyle Connor radade upp tre assist. Laget har resultatraden 13-34-7 för säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,43 @ Unibet.

  • Match: Calgary – Montreal
  • Spel: Calgary (1)
  • Odds: 1,43 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 03:00, 4/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!


Lämna ett svar