Calgary – Dallas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Calgary Flames besegrades av Nashville Predators i Scotiabank Saddledome under onsdagsnatten. Man har därmed resultatraden 6-1-2 för säsongen och Flames fick samtidigt en sex matcher segersvit bruten efter förlusten. Det är också alltid svårt, att upprätthålla en segersvit i NHL och jag ser det mer som en plump i protokollet. Calgary kommer förmodligen studsa tillbaka direkt, och besegra gästande Dallas.

Dallas Stars blev samtidigt besegrade av Winnipeg Jets i Canada Life Centre under onsdagsnatten. Jason Robertson och Tyler Seguin gjorde både 1-2 och 2-2 med mindre än fyra minuters mellanrum. Braden Holtby stod för 32 räddningar i målet. Gästerna har därmed resultatraden 3-4-2 för säsongen. Dem står nu på fyra raka matcher utan en seger. Här förväntar jag att Calgary tar tillvara på sitt favoritskap.

Jag spelar på Calgary ML till 1,67 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Dallas – Calgary
  • Speltips: Calgary ML
  • Odds: 1,67 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 5/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!