Toronto – Calgary

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Toronto Maple Leafs är säkert säsongsinledningens formstarkaste lag. Maple Leafs är förstaplacerade i Eastern Conference och spelet fungerar utmärkt utan stjärnan William Nylander, inte minst gällande offensiven som fortsätter producera framåt. Med två förluster under förra veckan, fanns dett viss oro i vinden för hemmalaget, men två raka vinster mot Winnipeg Jets gör att laget fått upp ångan igen.

Calgary Flames har inte fått det att lyfta lika bra, men har gjort en fullt duglig säsongsinledning. Här är formen mer oroande, med fyra förluster på de fem senaste matcherna. Den enda vinsten under denna perioden kom mot ett formsvagt New York Rangers. Har svårt att se hur gästerna ska kunna göra det här till en drabbning värd namnet. Calgary är helt enkelt ett på tok för oinspirerat lag för närvarande.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ expekt.

  • Match: Toronto – Calgary
  • Spel: Toronto (1)
  • Odds: 2,10 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:05, 30/10

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!