Ottawa – Montreal

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ottawa Senators gästas av Montreal i Canadian Tire Center under måndagsnatten. Säsongsinledningen har varit tung och resultaten har uteblivit. Samtidigt bör man inte döma hemmalaget för hårt med tanke på förväntningarna hos klubben. Laget hittade emellertid formen och vann två raka matcher mot Winnipeg samt Toronto innan man föll tillbaka på det gamla spåret igen med två raka förluster.

Montreal Canadiens slog Toronto Maple Leafs med 2-1 i Scotiabank Arena under natten till söndag. Sen förlorade laget mot detsamma motståndare med 3-5. Man har numera resultatraden 9-4-2 för säsongen efter att ha förlorat tre raka matcher innan detta. Jag är ganska övertygad om att gästerna ska besegra Ottawa trots den sämre formen som Montreal besitter för tillfället. Ottawa har också en sämre form.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Ottawa – Montreal
  • Spel: Montreal (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar