Frölunda – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda återfinns på sjundeplatsen i tabellen, och kommer till dagens match med två förluster. Senast torskade göteborgarna efter straffar mot Växjö. Dessförinnan förlorade laget med 2-4, borta mot Luleå. Två svåra matcher på förhand och innan det hade Frölunda fyra raka segrar. Frölunda vill givetvis bryta denna trenden, och hemma mot Timrå har klubben naturligtvis goda möjligheter.

Timrå placeras på tiondeplatsen i tabellen och kommer till dagens match med tre raka förluster. Senast förlorade de med 4-3 efter förlängning mot HV71. Dessförinnan fölorade de med 1-2 efter straffar mot Skellefteå och 2-5 mot Luleå hemma. Timrå är inne i en sämre period och klubben har faktiskt bara två vinster på sina fem senaste matcher. Nu väntar yterliggare en tufft bortamatch mot Frölunda.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Frölunda – Timrå
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 15:15, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar