Frölunda – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda är storfavoriter inför säsongen, precis som vanligt. Förra säsongen var en besvikelse. Frölunda slutade på fjärdeplatsen i grundserien, samt blev utslagna av Luleå i semifinalen. Nu kommer gänget till en säsong som på förhand, troligtvis lär bli väldigt jämn. Målsättningen är naturligtvis att spela hem det sjätte guldet. Dess stora värvning inför denna säsong, är toppklassmålvakten Lars Johansson.

Timrå slutade sist i grundserien av SHL förra säsongen, men lyckades klara sig kvar efter seger med 4-0 i matcher i play out mot Djurgården. Till den här säsongen har de dock rustat ganska rejält och förväntas ha goda möjligheter att undvika bottenstrid. Forwardskvartetten Jonathan Dahlén, Anton Lander, Anton Wedin och Emil Pettersson är spelare som garanterat lär höja Timrås nivå den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Frölunda – Timrå
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 17/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar