Djurgården – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården besegrade gästande Timrå senast i Medelpad. Inför returen är formen mycket bra. Klubben har inkasserat fyra segrar på de fem senaste matcherna. Nu senast, slutade matchen, med ett målkalas. Djurgårdarna vände ett 3-1-underläge till ledning 4-3, men släppte sedan in 4-4 innan 08:orna, vann på straffar. Tabellen tätnar och Djurgården ligger innehar samma poäng som Timrå.

Timrå och andra sidan känns väldigt svajiga. Senast förlorade bortalaget som sagt mot Djurgården, men dessförinnan lyckades gästerna besegra Brynäs med hela 6-2. Formen är ganska bra med tre segrar på de fem senaste matcherna. Jag tror dock Timrå får det tufft på Hovet ikväll. Faktum är att Djurgården presterar som ett topp sex lag just nu och förstärkningarna har skapat ett slagkraftigt lag.

jag spelar på raka ettan till 1,88 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Timrå
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,88 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar