Mora – Timrå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Mora inledde säsongen väldigt svagt och vann knappt några matcher. Laget spelar emellertid en mycket underhållande hockey för tillfället. Klubben går segrande ur flertalet matcher och mycket handlar om att hemmalaget fått tillbaka spelare från skador och att spelarna börjat prestera på träning respektive matcher. Moras fyra segrar på de fem senaste matcherna säger något om klubbens styrka.

Timrå har på senare tid haft otroligt svårt för att vinna matcher och nu börjar goda råd bli dyra om inte tåget ska gå i jakten på säker mark i bottenstriden. På bortaplan har gästerna varit helt bedrövliga den här säsongen och har endast tagit nio poäng på 17 matcher på resande fot. 14 förluster av 17 möjliga säger faktiskt en hel del. Här saknas lagets överlägset bäste spelare den här säsongen, Anton Wedin.

Jag spelar på Mora Draw No Bet till 1,52 @ betway.

  • Match: Mora – Timrå
  • Speltips: Mora DnB
  • Odds: 1,52 @ betway
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar