Mora – Djurgården

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Mora har inledningsvis sett rejält stubbiga ut under säsongen. Laget är förankrade i botten av tabellen. Klubben har emellertid spelat något bättre under oktober och början av november, men med tre raka förluster och käftsmällen mot HV71 senast finns det inte någon anledning att omvärdera den generella uppfattningen om var hemmalaget befinner sig. Dalänningarna kommer få jobba rejält här.

Djurgården går starkt och laget är formtoppat. Idag tar sig 08:orna upp till Mora för en bortamatch som i för sig kan vara svår på pappret, men som den här säsongen borde tillhöra den enklare kategorin av motstånd och match. Det råder ingen tvekan om att Djurgården är höstens stora utropstecken. Med ett fartfylld spel och en fin defensiv organisation har laget visat sig svårslaget med lite flyt.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ expekt.

  • Match: Mora – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 1,95 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 2/12

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!