Mora – Karlskrona

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Mora innehar nästjumboplatsen i SHL-tabellen. Hemmalaget kommer till matchen med två raka vinster mot Malmö Redhawks, men också en ordentlig käftsmäll, 7-2 borta mot serieettan Växjö Lakers senast. Förlusten har säkert inte påverkat Mora allt för mycket, som hoppas hitta tillbaka till spelet. Känslan är att klubben faktiskt bör vara den något starkare parten i kvällens match. Moras möjligheter är goda.

Karlskrona hittas allra längst ner i tabellen. Laget såg länge ut som en slagpåse och det var många som helst räknade ut lagets chanser att faktiskt kunna rädda ett kontrakt, till och med via spel i kvalserien. Det håglösa, oinspirerade och allmänt trubbiga laget kändes på tok för vilsna. Nu har det dock börjat se aningen bättre ut och laget har två vinster på sina fyra senaste matcher. Man lär dock få det tufft ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ William Hill.

  • Match: Mora – Karlskrona
  • Speltips: Mora (1)
  • Odds: 1,95 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/2

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!