Karlskrona – Växjö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Karlskrona placerar sig på jumboplatsen i SHL och har bara samlat ihop 11 poäng på sina inledande 23 matcher. Säsongen har sannerligen inte varit någon succé för hemmalaget, som haft svårt att anpassa sig till det högre tempot i SHL. Deffensiven har varit under allt kritik och en stor anledning till att skalbaggarna är tabelljumbo. Att det finns stor temposkillnad mellan SHL och Hockeyallsvenskan har visat sig och samtdigt som Karlskrona har dålig bredd i truppen och ett inte helt sammansvetsat spel är ett par av anledningarna till placeringen. Laget vann senast borta mot Linköping. Segern kom först i förlängningen, efter att laget vänt på 3-0-underläge under ordinarie tid.

Växjö inledde den nuvarande säsongen på samma sätt som den förra, något avvaktande. Smålänningarna har dock fått upp farten rejält på slutet och vunnit de 12/15 senaste matcherna. Visserligen förlorade gästerna senast, borta mot Luleå, men på det hela taget har laget visat god form på sistone och vi kan inte tänka oss att varken spelarna, ledarna eller supportrar accepterar ett poängtapp mot tabelljumbon.

Jag spelar raka tvåan till 1,68 @ William Hill.

  • Match: Karlskrona – Växjö
  • Spel: Växjö (2)
  • Odds: 1,68 @ William Hill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 4/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar