Karlskrona – Skellefteå

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Karlskrona hade svårt att visa framfötterna förra säsongen. Inför denna säsongen har klubben förstärkt laget ganska ordentligt och tanken är att försöka etablera sig i högsta serien på allvar. På försäsongen har Karlskrona imponerat med vinst mot Linköping och Rögle. I inledningen av säsongen kan laget, speciellt på hemmaplan göra motstånd mot flertalet av lagen. Karlskronas möjliheter är goda.

Skellefteå ifrågasattes redan förra säsongen och det fanns all anledning att fundera över var laget var på väg. Det som tidigare har varit en självklar toppkandidat redan från första omgången, hade svårt att hävda sig och halkade efter omgående. Nu blev det visserligen allt bättre under slutfasen av säsongen, men det är tydligt att trenden är nedåtgående. Årets säsong blir lite av ett vägskäl för klubben.

Jag spelar på Skellefteå under 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,75 @ betway.

  • Match: Karlskrona – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå under 2,5 mål (inkl. ÖT)
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!