Karlskrona – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Karlskrona hittas på jumboplatsen i SHL-tabellen. KHK tog emellertid en minst sagt viktig seger hemma mot bottenkonkurrenten Mora i den senaste matchen. Segern gjorde att laget kunde krympa avståndet till ingenmansland, och tolfteplatsen med fem poäng. Hemmalagets största problem är deras form och i dagsläget finns inte mycket som talar för att klubben spelar upp sig under de matcher som återstår.

Frölunda kommer till matchen som en del av det getingbo i tabellen som nu gör upp om direktplatserna till kvartsfinalerna. I nuläget har klubben tre poäng upp till andraplatsen och samtidigt två poäng ner till sjundeplatsen. Laget saknar den stabilitet och tyngd som göteborgarna gjort sig kända för under dem senaste åren. Å andra sidan ska de ses som enormt klara favoriter i ett bortamöte mot Karlskrona.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ betway.

  • Match: Karlskrona – Frölunda
  • Speltips: Frölunda (2)
  • Odds: 1,95 @ betway
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar