Rögle – Mora

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rögle såg inledningsvis väldigt svaga ut under nuvarande säsong. Skåningarna såg till en början ut att tillhöra bottenstriden ytterligare en säsong. Man har emellertid förbättrat sina prestationer på sistone och återfinns numera på niondeplats i SHL. Formen är samtidigt väldigt bra för tillfället med fem vinster på lagets sex senaste matcher. Hemmalaget kommer säkerligen fortsätta trenden här.

Mora är istället tabelljumbo. Det har känts som ett år där Mora inte riktigt har varit helt förberedda för att klara sig i SHL. 17 matcher in, står de fortfarande på två segrar efter full tid. Det är anmärkningsvärt. 55 insläppta mål är inte heller något vidare facit och inte heller går det att se något ljus i sikte. Med fem förluster på de sex senaste matcherna finns det uppenbarligen mycket kvar att jobba på.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Rögle – Mora
  • Speltips: Rögle (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:45, 17/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar