Sundsvall – Mora 

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Sundsvall fick inte den återkomst laget hade hoppats på i Hockeyallsvenskan utan får rikta in sig på att kvala sig kvar efter grundserien. En grundserie som har varit mindre lyckad på sistone och innan uppehållet inkasserade Sundsvall sin tolfte förlust på dom femton senaste omgångarna genom att förlora mot Västerås på hemmaplan med 1-3. Hemma i Medelpad har Sundsvall inte rosat marknaden. Laget har enbart vunnit åtta av sina tjugotvå hemmamatcher och har bara lyckats tagit tjugo poäng.

Mora dras med stora ekonomiska problem och måste ha fått in tre miljoner innan mars, för att kunna få ny licens för Hockeyallsvenskan alternativt SHL. Men trots dessa pengaproblem berör det inte spelarna som har visat upp ett ofantligt klubbhjärta och går för att nå playoff. I omgången innan uppehållet körde laget över självaste serieledande AIK med hela 6-1 på hemmaplan och tog sin andra raka seger. Anmärkningsvärt var att segern innan dess var mot tvåan Tingsryd. På bortaplan har Mora dessutom gått starkt den här säsongen. Man har vunnit nio av sina tjugotre bortamatcher och har spelat ihop totalt tjugosju poäng.

Mitt spel blir en bortaseger till 2,00 hos William Hill.

  • Match: Sundsvall – Mora 
  • Speltips: Mora (2)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 15/2, 19:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar