Timrå – Djurgården

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Timrås form är horribel och klubben kommer nu också behöva överträffa sig själva i hemmamötet med Djurgården. Fem förluster på de sex senaste matcherna är allt annat än godkänt och att hemmalaget dessutom släppt in tolv puckar på deras två senaste matcher säger ganska mycket. Mycket pekar på att Timrå kommer spela i hockeyallsvenskan under nästa säsong. Man hittas på jumboplats.

Djurgården är det klart bättre laget. Det är sådant som kommer att märkas över 60 minuter ishockey. Det är liksom ingenting att hymla med. Det finns egentligen flera anledningar till det, men huvudsakliga anledningen är såklart att Djurgården på egentligen alla sätt är det bättre laget. Det finns en potens i deras offensiv som få lag kan matcha. Det kommer Timrå behöva kämpa för att stå emot.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betway.

  • Match: Timrå – Djurgården
  • Speltips: Djurgården (2)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/1
SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!